• 1405/03/02 - 12:37
  • - تعداد بازدید: 63
  • - تعداد بازدیدکننده: 59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری ششمین مجمع سلامت شهرستان خمیر با محوریت «جوانی جمعیت»

چهارشنبه هفته گذشته مورخ سی ام اردیبهشت ماه، ششمین مجمع سلامت شهرستان خمیر با محوریت جوانی جمعیت و فرزندآوری با حضور نماینده دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، فرماندار شهرستان، امام جمعه موقت شهرستان، امام جمعه اهل‌سنت، و جمعی از مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عضو این مجمع برگزار شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرخمیر ابتدای  جلسه گزارشی از وضعیت شاخص های جوانی جمعیت در شهرستان ارائه کرد، و گفت:  مجمع سلامت هر ساله با هدف بررسی مسائل مربوط به حوزه سلامت شهرستان و ارائه راهکارهای بهبود وضعیت برگزار می شود.

 

محمد دلاوری افزود: استمرار این نشست‌ها می‌تواند به شناسایی اولویت‌های حوزه سلامت، تسهیل تصمیم‌سازی و اجرای سیاست‌های مؤثر در سطح شهرستان منجر شود.

 

فرماندار شهرستان بندرخمیر در این نشست ضمن جمع بندی مباحث مطرح شده عنوان کرد: هیچ اداره ای مجاز نیست خود را از مساله جوانی جمعیت کنار بکشد، ما نیازمند هم افزایی حداکثری همه دستگاه های اجرایی، فرهنگی و آموزشی هستیم و برای نهایی کردن مصوبات لازم است همه پای کار بیایند و در این زمینه همه مسئولیت دارند.

در بخش پایانی این نشست از فعالان حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری با اعطای لوح، تقدیر و تشکر شد.

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا,آخرین اخبار,اطلاعیه,اخبار مهم,اخبار
  • کد خبر : 29169
جاسم احمدی
خبرنگار

جاسم احمدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید